Sale!

Sugar Wax Training

Original price was: € 299,00.Current price is: € 199,00.

Wanneer:
Maandag 20 februari van 10:00 tot 16:00 & vrijdag 10 maart van 12:00 tot 16:00.

Wat: Sugar Wax Training, incl certificaat

Waar: Experience Your Wellness
Heesterveld 74, 1102 SB Amsterdam

Description

Op 20 februari kun je tijdens de Sugar Wax Training leren sugaren in mijn Beauty Praktijk. De dag ziet er als volgt uit:
De training is van 10:00 tot 15:00, waarbij we beginnen met een theorie gedeelte; uitleg over de huid, haargroei en soorten haar. Ook wordt de theorie besproken voor het verwijderen van het haar. Natuurlijk leer je ook waarom je in sommige gevallen niet mag waxen. Ook gaan we een pot sugar wax maken en krijg je hiervan het recept mee.
Na de lunch ga je de sugar wax leren vasthouden en ga je ook op je arm of been oefenen. Vervolgens ga je naar huis en kun je thuis gaan oefenen; sugaren leer je namelijk het beste in de praktijk.
En dan is op 10 maart een terugkom middag, waarbij je een model gaat sugaren. Het zal dan op een arm of een been zijn. Wanneer je dit goed afrondt, krijg je een certificaat!

Nu is de beste tijd om te starten met sugar waxen. En ik leer het je graag tijdens de Sugar Wax training! Ik wax al jaren in mijn Beauty Praktijk met home made sugar wax, bereid volgens Egyptisch recept. Wanneer je in winter/voorjaar start met verwijderen van bijvoorbeeld beenhaar, heb je in de zomer straks bijna geen haar meer en is het alleen even bijwerken.

De kosten voor de Sugar Wax Training zijn €199,- (normaal €299,-). Hiervoor krijg je de dag met praktijk- en theorietraining, het handboek, het recept voor de home made sugar wax en een heerlijke lunch. Ook de terugkomdag is bij deze prijs inbegrepen. En je kunt optioneel nog een wax heater bestellen voor €29,95 extra.

#sugaring #sugaringwax #sugarwaxtraining #waxtraining #sugarsmooth