Specials

Elke maand hebben we één of twee behandelingen die we extra uitlichten! Deze behandelingen zijn slechts 1 maand te boeken en ook alleen in die maand geldig. Je kunt dus niet vooruit boeken. Probeer nieuwe behandelingen met korting en wordt fan.

Experience Your Wellness Amsterdam - Brow Lamination of Brow Lift
Experience Your Wellness Amsterdam - Hydro Jelly Mask

Brow Lift of Brow Lamination

Wegens groot succes, verlengen we deze behandeling! Overgewaaid vanuit het Midden-Oosten en Rusland, is de Brow Lift! Deze behandeling wordt ook wel Brow Lamination of Fluffy Brows genoemd. Het laat je gezicht spreken, je wenkbrauwen lijken voller en blijven zelfs na een regenbui perfect in shape. Met de Brow Lift worden de haartjes in een andere positie geplaatst met als resultaat: mooi gestylde wenkbrauwen voor weken!

De behandeling* bestaat uit:

Reinigen van je wenkbrauwen. Vervolgens wordt met 2 lotions (Elleebana) gewerkt, die enige tijd moeten inwerken in de haartjes. Daarna brengen we de haartjes verder in model door ze te epileren en te verven. De behandeling duurt ongeveer een uur.

Duur: 60 minuten.
Normale prijs: € 60,50

Nu € 54,45

*deze behandeling kan niet geboekt worden bij een actieve acne-huid.

Hydro Jelly Mask

Onze 2e Special deze maand is een toevoeging aan jouw facial. De Jelly Masks van Casmara zijn intensief voedend en geven een prachtige glow na elke facial. Er zijn voor elk huidtype speciale Jelly Masks. Normaal is deze als Add-on te boeken bij een facial voor €10,-. In juni geven we 50% korting!

 

Normale prijs: € 12,50

Nu: € 7,50