De DermaPen4Pro is dé nieuwste techniek op het gebied van micro needling. De DermaPen behandeling is daarnaast ook vele malen effectiever en veiliger dan bestaande micro needling therapie.

De behandeling is zeer geschikt voor huidverbetering en verstrakking van de huid. De huid wordt vernieuwd zonder dat de bovenste huidlaag beschadigd wordt. Hierdoor kunnen er op een natuurlijke wijze veel huidverbeteringen bereikt worden.

Na verloop van tijd zul je merken dat de huid steviger en gladder wordt. Dit komt omdat de celdeling een boost krijgt. Rimpels en littekens zullen geleidelijk verminderen. Oude cellen verdwijnen waardoor de bovenste huidlaag weer zijn normale dikte terugkrijgt. Je krijgt jouw egale en stralende huid weer terug!

Heb jij last van:

– Fijne lijntjes of rimpeltjes

– Kraaienpootjes of wallen

– (Acné) littekens

– Grove poriën

– Striae

– Doffe, grauwe huid

– Pigmentvlekken

– Zonbeschadiging

– Oneffenheden op de huid

– Roodheid

– Rosacea

– Couperose

Wat zijn jouw wensen?

Frisser, egaler, gladder of minder lijntjes of rimpeltjes? Heb je last van een vlekkerige of doffe huid? Of irriteren jouw poriën je of zichtbare littekens? Met een Microneedling behandeling neem je afscheid van deze oneffen huid.

Hoe werkt het?

De Dermapen maakt gebruik van een techniek die ‘Skin Needling’ (met naalden door de huid prikken) of ‘Collagen Induction Therapy’ (collageen stimulerende therapie) genoemd wordt. De huid wordt met naaldjes doorboord om de aanmaak van collageen te stimuleren waardoor de huid er jonger, lichter en gezonder uit te gaan zien. Deze techniek is berust op het natuurlijke vermogen van de huid om zichzelf  te herstellen. Er worden microscopisch kleine gaatjes in de huid gemaakt die de collageensynthese in werking zet en het brengt geen risico van permanente littekenvorming met zich mee.

De voordelen van een gezichtsbehandeling met de Dermapen:

– Korte hersteltijd;

– Werkzame bestanddelen dringen dieper in de huid;

– Kan rondom de ogen en lippen ingezet worden;

– Heel precies in de behandeling;

– Kan goed gecombineerd worden met andere behandelingen.

Wat kan ik verwachten?

Na een eerste behandelingen met de DermaPen zal de huid rood zijn en warm aanvoelen. Dit verdwijnt binnen 12-48 uur. Zichtbare en blijvende resultaten zullen na 4 tot 6 behandelingen waarneembaar zijn (met tussenpozen van 2-8 weken). De huid zal steviger en gladder zijn, wat resulteert in een stralende huidteint.
Jouw huid wordt nog mooier in de volgende 6 maanden wanneer je de aanbevolen producten van Éminence Organics zult gebruiken, zowel voor als na de behandeling.

Wanneer bereik ik het beste resultaat?

Het beste resultaat is voor een ieder persoonlijk, aangezien elk huidtype anders is. Leeftijd, leefstijl en huidverzorging zijn belangrijke factoren. Wanneer de huid jonger is, zal het resultaat ook het beste zijn. Dit omdat deze huid hogere concentraties collageen en elastine van zichzelf bevat. Verder is leefstijl van invloed. Denk hierbij aan gezonde voeding en aanvulling middels supplementen. Ook de mate van stress heeft invloed op het resultaat van de behandelingen.
En als laatste, en zeker niet de minste, is de mate van huidverzorging ook bepalend voor het resultaat.

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling zul je middels een intake gesprek inzicht krijgen in jouw wensen en bepalen we of de DermaPen voor jou geschikt is. Er zullen foto’s gemaakt worden van het te behandelen gebied om de voortgang van de behandeling te volgen.
Dan wordt de huid dubbel gereinigd en ontsmet. Er wordt een serum met hyaluronzuur op de te behandelen huid aangebracht. Dit zorgt ervoor dat de pen zachtjes over de huid heen glijdt én daarbij komt het serum op deze manier in de juiste huidlaag terecht door de kanaaltjes die gemaakt worden met de DermaPen. De pen zal in een roterende beweging over jouw huid gaan. Er kan een warm, branderig, tintelend of jeukend gevoel optreden. Het is mogelijk om de huid vooraf te verdoven met EMLA (deze kan worden voorgeschreven door de huisarts). Na de behandeling voelt de huid nog warm aan, kan hij iets verdikt zijn en is deze rood. Het voelt een beetje alsof je verbrand bent. De roodheid trekt weg binnen 12-48 uur. De huid kan iets gaan schilferen.

TEAM WORK

We werken samen om het beste resultaat voor jouw huid te verkrijgen. Bij een kuur is het belangrijk de huid zowel vooraf als achteraf goed te verzorgen met huidverzorging die aansluit bij de behandeling. Dus voorafgaand aan de behandeling ontvang je een advies voor thuis-gebruik van de beste producten, zodat het resultaat ondersteund wordt en langdurig zichtbaar blijft.

Wanneer mag ik geen dermapen behandeling?

– Bij zwangerschap / borstvoeding

– Met zwakke vaatwanden

– Bij pas gezette cosmetische implantaten, zoals fillers of botox (na 2 weken mag het wel)

– Met kanker of tumoren in het te behandelen gebied

– Tijdens chemobehandelingen

– Met een verkoudheid of griep

– Met een auto immuunziekten

– Met moedervlekken

– Met diabetes

– Met harde en zachte fibromen

– Onder behandeling van de tandarts

– Eczeem in het gelaat en/of décolleté

– Medicijnen van de dermatoloog.

Intake gesprek

Tijdens een intake gesprek bespreken wij altijd alles, dit om te zorgen dat de kwaliteit en het resultaat voor jouw het beste zal zijn. Het kan dus zijn dat je om bepaalde redenen wordt afgewezen om de behandeling te ondergaan. Want zaken als stress, roken en medicijngebruik zorgen voor een aanzienlijk minder resultaat. Ben je nog geen klant bij Experience Your Wellness? Boek dan een Intake Gesprek.

Los: 1 behandeling
€ 131,99
Bezoek

Duur: 60 minuten

- Dubbele reiniging

- (eventueel EMLA aanbrengen)

- Onzuiverheden verwijderen

- Desinfecteren van het te behandelen gebied

- (hyaluron) Serum aanbrengen

- Microneedling behandeling gehele gelaat

- Cooling masker

- Serum aanbrengen

- Verzorgingsproduct aanbrengen

- Sunblock (spf50) aanbrengen

----------------------------------

Boek extra: hydro jelly mask € 10,-

Kuur: 4-6 behandelingen
€ 118,80
Bezoek

Duur: 60 minuten

- Dubbele reiniging

- (eventueel EMLA aanbrengen)

- Onzuiverheden verwijderen

- Desinfecteren van het te behandelen gebied

- (hyaluron) Serum aanbrengen

- Microneedling behandeling gehele gelaat

- Cooling masker

- Serum aanbrengen

- Verzorgingsproduct aanbrengen

- Sunblock (spf50) aanbrengen

----------------------------------

Afhankelijk van doel en conditie van de huid: 4x elke 2 weken, daarna 2x elke 4 weken.

Kuur: 6-10 behandelingen
€ 112,20
Bezoek

Duur: 60 minuten

- Dubbele reiniging

- (eventueel EMLA aanbrengen)

- Onzuiverheden verwijderen

- Desinfecteren van het te behandelen gebied

- (hyaluron) Serum aanbrengen

- Microneedling behandeling gehele gelaat

- Cooling masker

- Serum aanbrengen

- Verzorgingsproduct aanbrengen

- Sunblock (spf50) aanbrengen

----------------------------------

Afhankelijk van doel en conditie van de huid: 6-8x elke 2 weken, daarna 2-4x elke 4 weken.

Afspraak maken

Je bent van harte welkom voor een DermaPen behandeling bij Experience Your Wellness. Lukt het je niet om te komen, om welke reden dan ook, laat het ons uiterlijk 24 uur van te voren weten en we verschuiven of cancellen jouw afspraak kosteloos. Laat je ons niets horen, dan zijn we genoodzaakt om het volledige bedrag in rekening te brengen aan je, omdat we de tijd die we voor jou gereserveerd hebben niet aan iemand anders kunnen geven.