Dermaplaning is een fysieke/mechanische exfoliatie van de huid met behulp van een steriel speciaal voor dermaplaning gemaakt mesje.

Het verjongt de huid onmiddellijk door de buitenste laag verhoornde/dode huidcellen en vellushaar (donshaartjes) te verwijderen.

Het is ook zeer effectief in het minimaliseren van fijne lijntjes, rimpels, acnelittekens en oppervlakkige pigmentvlekken, terwijl het de huid glad en soepel maakt en een prachtige GLOW geeft.

Het is een geweldige manier om de huid voor te bereiden op verdere gezichtsbehandelingen (bijvoorbeeld Microneelding), doordat de huid de actieve ingrediënten vele malen beter opneemt. Zowel tijdens de behandeling als bij thuisgebruik van de juiste en ondersteunende producten.

Het creëert het perfecte canvas voor het aanbrengen van make-up en is de ideale behandeling wanneer je naar een bijzondere gelegenheid gaat.

De voordelen van DermaPlaning

 • Verwijdert dode huidcellen
 • Verwijdert vellushaar (donshaar)
 • Verfijnt fijne lijntjes
 • Verheldert oppervlakkige pigmentvlekken
 • Bevordert de aanmaak van collageen en elastine
 • Bevordert de verwijdering van onzuiverheden
 • Geeft de huid een prachtige GLOW

Thuisverzorging

We zijn een team dat samen werkt aan het verbeteren van jouw huid. 20% gebeurt tijdens de behandeling en 80% heb jij zelf in de hand door de juiste huidverzorgingsproducten te gebruiken.

Doordat de huid werkzame stoffen vele malen beter opneemt na de DermaPlane behandeling, wil je thuisproducten gebruiken die veel werkzame stoffen bevatten en de huid verder ondersteunen in de aanmaak van elastine en collageen. De producten van Éminence Organic Skin Care zijn hiervoor uitermate geschikt; ze zijn 100% natuurijk, bevatten weinig of geen water en zijn dus extra geconcentreerd en bevatten geen dierlijke ingrediënten of minerale oliën.

Bij het 4-wekelijks Membership Gold kun je ook kiezen voor een PLUS versie: jaar lang huidverzorgingsproducten ter waarde van € 710,-.

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling zul je middels een intake gesprek inzicht krijgen in welk huidtype je hebt. Er zullen foto’s gemaakt worden van jouw gezicht om de voortgang van de behandeling te volgen. Uiteraard worden al jouw wensen besproken.
Dan wordt de huid gereinigd en voorbehandeld met AHA/BHA Pre solution. Vervolgens start het DermaPlanen. De enzym- of fruitzuur peeling wordt aangebracht. Daarna wordt de huid uitgereiningd en zal op de huid een heerlijk verkoelend en hydraterend masker aangebracht worden.
We sluiten de behandeling af met een moisturiser met SPF.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid nog iets roze zijn en aanvoelen alsof je iets te lang in de zon hebt gezeten, wat na enkele uren wegtrekt. Er is geen downtime (blijvende gevoeligheid, roodheid, schilferingen of korstjes) na deze behandeling.
We werken samen om het beste resultaat voor jouw huid te verkrijgen. Bij een behandeling als deze is het belangrijk de huid tussentijds goed te verzorgen met huidverzorging die aansluit bij de behandeling. Dus na de behandeling ontvang je een advies voor thuis-gebruik van de beste producten, zodat het resultaat ondersteund wordt en langdurig zichtbaar blijft.

 • Gebruik geen schurende washandjes, borstels.
 • Geen warme douchestralen 24-48 uur rechtstreeks op de huid
 • Gebruik zachte huidverzorgingsproducten
 • Gebruik crème met minimaal SPF30
 • Vermijd hitte (sauna)
 • Doe geen zware trainingen gedurende 24-48 uur

Voor het mooiste resultaat plan je elke 4 weken jouw afspraak of wordt member en ontvang 15% korting op jou maandelijkse behandelingen.

Wanneer mag ik geen DermaPlane Facial?

 • Actieve herpes (koortsblaasjes)
 • Open wonden
 • Zonnebrand
 • Infecties aan de huid
 • Tijdens gebruik van hydrocortisonen
 • Actieve acne
 • Eczeem
 • Tijdens antibioticakuur
 • Huidkanker
 • Tijdens gebruik van Retinol A

Intake gesprek

Kom je voor het eerst bij Experience Your Wellness of is het de eerste keer dat je een DermaPlane behandeling wilt doen? Boek dan een Intake Gesprek.

Tijdens een intake gesprek bespreken wij altijd alles, dit om te zorgen dat de kwaliteit en het resultaat voor jouw het beste zal zijn. Het kan dus zijn dat je om bepaalde redenen wordt afgewezen om de behandeling te ondergaan. Want zaken als stress, roken en medicijngebruik zorgen voor een aanzienlijk minder resultaat.

Verschillende behandelingen

DermaPlane Facial Basic Treatment
60 min
€ 87,55

Cleansing

AHA/BHA skin prep

DermaPlaning

Enzym of Fruitzuur peeling

Uitreinigen van de huid

Kalmerend en voedend masker

Moisturiser met SPF

DermaPlane Signature Treatment
75 min
€ 113,30

Cleansing

AHA/BHA skin prep

DermaPlaning

Enzym of Fruitzuur peeling

Uitreinigen van de huid

Serum

Kalmerend en voedend masker

Massage nek, schouders en decolleté

Moisturiser met SPF

DermaPlane with HydroJelly mask
80 min
€ 131,99

Cleansing

AHA/BHA skin prep

DermaPlaning

Enzym of Fruitzuur peeling

Uitreinigen van de huid

Serum

HydroJelly masker

Massage nek, schouders en decolleté

Moisturiser met SPF

DermaPlane with Microneedling
90 min
€ 154,95

Cleansing

AHA/BHA skin prep

DermaPlaning

Enzym of Fruitzuur peeling

Uitreinigen van de huid

Serum

Microneedling

Kalmerend en voedend masker

Massage nek, schouders en gelaat

Moisturiser met SPF

Afspraak maken

Je bent van harte welkom bij Experience Your Wellness. Lukt het je niet om te komen, om welke reden dan ook, laat het ons uiterlijk 24 uur van te voren weten en we verschuiven of cancellen jouw afspraak kosteloos.

Laat je ons niets horen, dan zijn we genoodzaakt om het volledige bedrag in rekening te brengen aan je, omdat we de tijd die we voor jou gereserveerd hebben niet aan iemand anders kunnen geven. We rekenen op jouw begrip en medewerking!