Wanneer je regelmatig bij ons in de beautypraktijk komt en je kent de werkwijze van Sandy en haar team, dan weet je dat je niet gewoon een ‘nummertje’ bent. We werken met veel passie, toewijding en liefde aan jouw behandeling om jou het beste resultaat te leveren. Wij zijn authentiek en open in de communicatie, welke behandeling je ook kiest; huidverbetering, sugarwaxing, massage of lashlifting.

Huidverbetering en sugaring

We bieden je de mogelijkheid om 1 jaar lang tot wel 15% korting te krijgen op jouw behandeling*. Dat zijn 2 GRATIS behandelingen per jaar. Omdat we graag met je samenwerken om jouw huid te laten stralen, geven we je ook nog eens 10% korting op jouw verzorgingsproducten en deelbehandelingen (Add-on’s). We hebben deze kortingen samengevoegd in een jaarabonnement dat je per maand betaalt. Meer informatie over de verschillende abonnementen vind je hieronder.

*Dermapen/microneedling- en Radio Frequency Therapy behandelingen zijn uitgesloten van abonnementen, omdat deze als kuur geadviseerd worden van max 10 behandelingen.

Membership voor huidverbetering.

Membership voor sugarwaxing.

Neem jij meerdere diensten af bij Experience Your Wellness (zoals bv sugaring, facial en massages) is er ook de mogelijkheid om een persoonlijk afgestemd membership te maken. We kijken dan samen welke diensten je hierin het beste kunt opnemen en met welke frequentie. Laat weten via het contactformulier wat je wensen zijn en we komen er samen uit om jouw perfecte membership samen te stellen.