Huidverbeterende behandelingen

In de schoonheidssalon werken we met natuurlijke producten van Éminence Organic Skin Care, Dermo28 en PBSerum. Zonder parabenen, zonder synthetische kleur- of geurstoffen, zonder chemische toevoegingen en zonder stoffen uit de petro-chemische industrie.
Uiteraard dierproefvrij en biologisch. Boek jouw afspraak hier.

Huidverbetering
DermaPlaning  (Verwijderen van dode huidcellen en donsharen, behandeling van 60 min.)
Oppervlakte reiniging, ontvetten van de huid, Dermaplaning, enzymatische peeling, onzuiverheden verwijderen, massage, reinigend en kalmerend masker en afsluiten met een dagcrème met een spf.
Deze behandeling bieden wij aan in combinatie met Fruitzuurbehandeling, echter op basis van huidanalyse. Wij adviseren om deze behandeling elke 4 weken te herhalen voor optimaal resultaat. Vraag naar de speciale prijs.
€ 89,-
Lifting Intense  (Face lift zonder chirurgie, behandeling van 90 min.)
Oppervlakte reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren van wenkbrauwen, uitgebreide gezichts-, nek- en decolletémassage, lifting masker, serum en passende crème.
€ 94,95
Fruitzuurbehandeling - 1e keer  (intake en huidanalyse (15 min) gevolgd door behandeling van 60 min.)
Oppervlakte reiniging, pH regulatie, fruitzuurbehandeling afgestemd op jouw huid en wensen, verzorgende moisturizer.
€ 104,-
Fruitzuurbehandeling vervolgbehandeling (binnen 4-6 weken, behandeling van 60 min.)
Oppervlakte reiniging, pH regulatie, fruitzuurbehandeling afgestemd op jouw huid en wensen, verzorgende moisturizer.*Wij adviseren om deze behandeling elke 4 weken te herhalen voor optimaal resultaat. Vraag naar de speciale prijs
€ 89,-*
Cosmeceutische enzyme peeling   (behandeling van 30 min.)
Deze behandeling is geschikt bij: rimpels in het gezicht, verslapping van de huid, een vale huid, een huid met oneffenheden, gecombineerde huid, vette huid, acnehuid of bij couperose of rosacea. PBSerum Cosmeceuticals pakt de oorzaken aan van uw huidprobleem, op enzymatisch niveau en richt zich dus niet alleen op de symptomen.
Reinigen, pre-peeling, cocktail insluizen, dagcrème met spf.
€ 47,50
Cosmeceutische enzyme peeling tijdens een behandeling   (behandeling van 15 min.)
Aanvullende behandeling tijdens één van uw geselecteerde facial treatments. Pre-peeling, cocktail insluizen en dagcrème met spf.
€ 25,-

Bovenstaande prijzen zijn geldig tot 31-12-2020.