Als Inner Power Expert zorgt Sandy Elsaify voor een veilig omgeving om kwetsbaar te zijn, kwetsbaarheid is ook een kracht. Of je nu kiest voor 1-op-1 coaching, Inner Beauty Coaching, groepscoaching, groepstraining, empowerment of veerkracht training; er is altijd ruimte voor de individuele persoon.

Sandy heeft veel ervaring als coach en trainer. Zij werkt sinds 2016 samen met Stichting Prachtvrouw. Hier is zij als taalcoach, empowerment coach en veerkracht trainer op verschillende locaties te vinden. Zij werken samen een diverse projecten in Amsterdam Oost, West en Zuidoost.
Het meest recente project is nu met de Alliantie voor economische zelfstandigheid van vrouwen: Samen Sterk Met Werk. Deze samenwerking met verschillende vrouwenorganisaties uit Amsterdam, is in het leven geroepen om de economische zelfstandigheid van vrouwen te vergroten. Middels meerjarenplanning die (financieel) ondersteund wordt door de Gemeente Amsterdam, kunnen in verschillende Stadsdelen trainingen gegeven worden om vrouwen te empoweren naar (vrijwilligers)werk, een opleiding of ondernemerschap. Sandy is hier als coach en trainer en geeft in 10 wekelijkse trainingen de vrouwen handvatten om te ontdekken waar ze goed in zijn, wat ze nodig hebben om zichzelf te verbeteren en hoe ze dat doen.

Methodieken

Sandy heeft reeds vele jaren ervaring als Coach. Zo werkte zij als Team Coach bij 365 Dagen Succesvol. In haar praktijk als wel als op de verschillende locaties in Amsterdam, maakt zij gebruik van positieve psychologie, aangevuld met haar eigen methodieken die zij zich in de loop der jaren eigen heeft gemaakt.