Wanneer je bij Experience Your Wellness voor de eerste keer komt, zul je uiteraard willen weten welk huidtype je hebt. Ook wij willen dat weten, om je zo het beste advies voor jouw huid te geven. Je boekt de eerste behandeling altijd inclusief Intake & Skin Analysis. Bij de Intake nemen we door wat jouw wensen zijn ten aanzien van de behandeling, hoe je jouw huid het liefste ziet en wat je van ons verwacht.

 

Ook kijken we naar in- en opname van voedingsstoffen, allergieën en hoe je je momenteel voelt. Dit alles zal namelijk ook reflecteren op de huid. Stress is één van de grootste veroorzakers van huidveroudering en huidaandoeningen. We nemen ruim de tijd om dit alles met je door te nemen. Wanneer je hierover een goed gevoel hebt, zullen we beginnen met de Skin Analysis. De huidspecialiste zal jouw uit grondig bestuderen, je laten zien wat verbeterd kan worden en je direct een passend advies geven. Je kunt tijdens de huidanalyse natuurlijk ook al je vragen stellen. Er zal aan de hand van de Intake & Skin Analysis een vrijblijvend behandelplan voor je opgesteld worden. Daarbij zal ook geadviseerd worden welke huidverzorgingsproducten geschikt zijn om jouw huid te verbeteren.

Wanneer je aansluitend de geadviseerde behandeling boekt, is de Intake & Skin Analysis geen € 29,95, maar helemaal gratis.