Inner Beauty Coachingsessie

Een coachingssessie duurt 90 minuten. Voorafgaand aan de afspraak geef je aan, of je het coachingsgesprek wilt aanvullen met een reinigende gezichtsbehandeling van 45 minuten of een ontspannende lichaamsmassage van 45 minuten. Tijdens de intake hebben we voor jou al een doel geformuleerd waar je mee aan de slag wilt. Tijdens de behandeling van gezicht of lichaam, ontspant je geest en ben je in je onderbewustzijn bezig. Ik stel vragen of laat stiltes vallen zodat zaken in hun eigen tijd naar je toe komen. Het lichaam is een wonderlijk iets; met de juiste aanraking en de juiste vraagstelling kun je snel tot de kern komen. Ook kan blijken dat je doel anders blijkt dan je in eerste instantie hebt aangegeven. Geen probleem, we kunnen doelstelling bijstellen!

Afhankelijk van jou onderwerp, is het in veel gevallen raadzaam om een paar keer een Inner Beauty Coachingssessie te ondergaan. Bij coaching is het nu eenmaal zo dat er geen quich-fix is wanneer het gaat om jouw innerlijke stem en kracht. Soms komen er ook meerdere onderwerpen in een sessie naar voren die elk in hun eigen sessie behandeld worden.

Daarom zijn er verschillende pakketten, waarbij je kunt kiezen wat bij jou past. Natuurlijk denk ik dan met je mee; hoe vaker je komt hoe groter jouw voordeel.

 

Een intakegesprek                                                Kosten