Wil jij jouw praktijk of salon naar een hoger niveau brengen? Introduceer dan Dermaplaning bij jouw gasten en zie deze verliefd worden op het resultaat! Deze manuele en mechanische behandeling, verwijdert op pijnloze wijze vellushaar en dode huidcellen; het maakt het gelaat een perfecte canvas voor elke volgende stap in huidverzorging/-verbetering die daardoor dieper in de huid dringt.

Leer tijdens de theorie de basis, die gelijk in de praktijk geoefend kan worden.

Mogelijkheid om op eigen locatie te trainen of op locatie in Amsterdam Zuidoost.

Let op: enkel geschikt voor schoonheidsspecialisten met erkend diploma en huidtherapeuten.

Read More

Sugar Wax Training geschikt voor starters, schoonheidsspecialistes en beauty professionals. Deze manier van waxen is geschikt voor elk huidtype (zelfs de meeste gevoelige), het veroorzaakt nauwelijks ingegroeide haren en het verwijdert elke soort haar over het gehele lichaam. Leer de wax ook zelf maken.

Tijdens de training leer je alles over huid, haar en natuurlijk de techniek van deze eeuwenoude methode voor haarverwijdering. Ook het eeuwenoude recept voor het maken van de sugar is bij de Training inbegrepen.

Read More

Helaas wordt het behandelen van een gekleurde huid weinig tot niet getraind, dus deze training een most-go-to. Leer verschillende technieken, protocollen en hoe om te gaan met de gekleurde huid. Is deze werkelijk anders dan de lichte(re) huid?

Door het volgen van diverse trainingen (voornamelijk uit USA) is Sandy geschoold en gecertificeerd voor het behandelen van de donkere huidtypen. Aangezien bijna alle huiden een mix zijn van verschillende afkomsten bestaat er niet zoiets als één bepaald huidtype. Je hebt vaak diverse kenmerken van verschillende huidtypen in het gelaat/op het lichaam. Een donkere huid behoeft een andere behandeling dan een lichte(re) huid. Tijdens de Expert Training zul je hier meer over leren, je zult zelfverzekerd de intake en behandeling doen en bevredigende antwoorden kunnen geven aan clienten.

Read More

deze tekst wordt nog ingevuld

Zelfverzekerd

Meer omzet

Tips & Tricks

Duidelijke lesstof