Sugaring – een vergeten traditie

Prijslijst

Sugaring of sugar waxing Cleopatrais een eeuwenoude methode om overtollige gelaats- en lichaamsbeharing te verwijderen en is veel minder pijnlijk dan ontharen met hars. Het dateert zelfs zover terug tot het oude Egypte, er wordt gezegd dat Cleopatra het gebruikte om haar overtollige beharing te (laten) verwijderen. Het is een zachte, veilige en veel gebruikte methode om alle delen van het lichaam te ontharen, het werkt perfect voor alle huid- en haartypen. Ook met couperose, psoriasis, diabetes, eczeem of spataderen kan je je laten behandelen en het heeft alleen maar voordelen en geen nadelen.

Sugar Wax

100% natuurlijk

Sugar wax is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten; o.a. suiker en water. Het is hypo-allergeen, niet-comedogeen (verstopt de poriën niet) en het is zo zacht dat het voor alle huidtypen geschikt is, zelfs de meest gevoelige. Je kunt deze sugar wax zelfs eten. Suiker desinfecteert, waardoor ontstekingen tot een minimum beperkt worden. Het is hygiënisch omdat voor elke cliënt een nieuw “bolletje” gebruikt wordt. Daarnaast is het oplosbaar in water, na de behandeling wordt de huid met (rozen)water gereinigd. Milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar.

Niet heet

De sugar wax wordt handwarm aangebracht op de huid met de hand. Er is dus geen kans op verbranding. Door de strijkende beweging van de hand, wordt de sugar wax in de huid geabsorbeerd en hecht deze zich om de haarfollikel heen. Bij het “flicken” wordt de haar met de groeirichting van de  haar mee verwijderd, met wortel en al. Hierdoor verkleint de kans op ingegroeide haartjes. De kans dat een haartje afbreekt is hierdoor ook minimaal. Daarnaast hecht de sugar wax zich alleen aan de dode huidcellen en verwijderd deze meteen (als een soort peeling). De huid eronder kan NOOIT beschadigd raken. Het voedt en kalmeert de onderliggende huid direct, waardoor deze minder trekkerig aanvoelt nadat de haartjes zijn verwijderd. Je huid is dus zijdezacht na deze behandeling.

leg sugar wax

Verwijdert hele korte haartjes

Door de strijkende beweging bij het aanbrengen van de sugar wax, wordt de hele haar omsloten. Hierdoor kunnen haartjes verwijderd worden vanaf 2 mm. Omdat de haartjes zo kort al kunnen worden verwijderd, is de groeicyclus van de haar ook eerder onderbroken. Het duurt langer voordat de haren terugkomen én de haren komen dunner en zachter terug (in tegenstelling tot scheren).

De eerste behandeling

Wanneer je voor het eerste komt, zorg dan dat je vooraf hebt aangegeven welke delen je wilt laten ontharen. De eerste keer kan het een klein beetje pijnlijk zijn; vaak geschoren en daardoor dikke haren moeten verwijderd worden. Besef wel dat het veel minder pijnlijk is dan bij bijvoorbeeld harsen of threading. Ben je toch bang voor de pijn, neem dan een half uurtje voor de behandeling een paracetamol in.
De tweede keer dat je komt, wordt het minder pijnlijk. De haartjes kunnen zelfs helemaal wegblijven, omdat de haar met haarfollikel en al wordt verwijderd. De kans dat haargroei verminderd is aanwezig.

Hoe vaker je komt, hoe sneller je klaar bent

Omdat de haartjes zachter terugkomen, zijn ze ook gemakkelijker te verwijderen. We adviseren voor een glad resultaat elke 4-6 weken terug te komen.
We hanteren een aantrekkelijk tarief. Je kunt los, per keer afrekenen of je neemt een abonnement, waarbij je minimaal 15% korting krijgt op de reguliere prijs. Elke maand betaal je via automatisch incasso een vast bedrag. Je mag zo vaak komen als je wilt (voor jouw abonnement) en wanneer je een aanvullende behandeling wilt, krijg je hier korting op.

Lees ook FAQ over Sugaring

Tagged on:                     

Ontharing door Sugaring

sugar waxing leggs
Wat is Sugaring?

 

 

 

 

Boek jouw afspraak hier.

Gezicht / Face
1 zone (kin/kaak/bovenlip/wangen) (ca 10 min.) € 9,50
2 zones (bovenlip & kin/wangen & kaak) (ca 20 min.) € 18,-
3 zones (bovenlip & kin/wangen & kaak + hals) (ca 25 min.) € 22,50
Full face incl. brows (ca. 60 min.) € 35,-
Bovenlichaam / upper body
Oksels/armpits (ca. 10 min.) € 12,50
Bovenarmen/upperarms (ca. 10 min.) € 15,-
Onderarmen/forearms (ca. 15 min.) € 17,50
Boven- en onderarmen/full arms (ca. 20 min.) € 29,-
Buik of borst/ abdomen or chest (ca. 20 min.) € 15,-
Onderlichaam / lower body
Onder- of bovenbenen/under- or upperlegs (ca. 30 min.) € 20,-
Benen compleet/full leggs (ca. 85 min.) € 79,-
Bikini (ca. 15 min.) € 20,-
G-string (ca. 15 min.) € 24,50
Lady package S (Full brazilian & oksel/armpits) (ca. 45 min.) € 44,50
Lady package M (Full brazilian, oksel/armpits & underlegs) (ca. 80 min.) € 62,50
Lady package L (Full brazilian, oksel/armpits & full legs) (ca. 110 min.) € 119,95

Abonnement: Voor alle (BODY) sugaring hebben we abonnementen, je betaalt 5 behandelingen en je ontvangt er 6.

 

Bovenstaande prijzen zijn geldig tot 31-12-2020.