Boek in mei jouw massage met 10% korting

Té vaak hoor ik om me heen: “Mijn lijf doet zeer.”, “Ik heb het zo druk.”, “Vakantie? Thuis is het een gekkenhuis met die kids nu.”, “Elke keer als ik iets wil pakken, voel ik het in mijn rug.” En ga zo maar verder. Vallende vrouw
Wij vrouwen, we hebben het druk, met kinderen, het huishouden, ons werk, onze ondernemingen en projecten. En dan plaatsen wij onszelf op de laatste plaats. Terwijl het jùist zo belangrijk is, dat we goed voor onszelf zorgen, voor ons lijf én onze geest! Want, zeg nou zelf, wat als wij omvallen…?? Wat gebeurt er dan???

Een massage is een manier van ontspannen die je helpt om niet alleen je lichaam te (laten) ontspannen, ook je geest komt tot rust. Daarnaast komen er tijdens de massage, allerlei stoffen vrij in je lichaam, die ook nog eens zorgen voor een heerlijk, gelukzalig gevoel, je doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor afvalstoffen je lichaam verlaten en na afloop heb je minder pijn, kun je je beter concentreren en slaap je die nacht beter.

Tijdens een ontspanningsmassage bij Experience Your Wellness, wordt aandacht besteed aan jouw wensen. De tijd die jij vrijmaakt voor een stuk ontspanning zal helemaal besteed worden aan jou. Je kunt terecht voor een ontspannende massage van een uur, waarbij jij aangeeft welke delen aandacht verdienen.

Je kunt ook kiezen voor een massage van Nek, Schouders en Rug van 30 minuten, waarbij deze zone compleet gemasseerd wordt. Zit je veel achter de computer, dan herken je vast die trekkerige pijn in je nek, soms doorlopend naar je arm. Dan is het zéker tijd om langs te komen en Nek, Schouders en Rug goed te laten masseren.

Soms is er niet eens directe pijn, toch kan een ontspanningsmassage zorgen voor een soepeler lichaam. Veelal blijkt dat er toch wel spieren zijn die wat harder en gespannen aanvoelen, zonder dat dit in eerste instantie opgemerkt wordt. Dit kan al komen door bijvoorbeeld een voorkeursarm of -been of een bepaalde houding. Deze spieren krijgen dan wat extra aandacht tijdens de behandeling.

Maak daarom in mei jouw afspraak voor een ontspanningsmassage. Kijk in de prijslijst voor de verschillende soorten massages. Bel voor jouw afspraak 06 37 37 36 70.

 

Mei – de maand van het ontstressen