Coaching & Training

Als Inner Power Expert zorgt Sandy Elsaify voor een veilig omgeving om kwetsbaar te zijn, kwetsbaarheid is ook een kracht. Of je nu kiest voor 1-op-1 coaching, Inner Beauty Coaching, groepscoaching, groepstraining, empowerment of veerkrachttraining; er is altijd ruimte voor de individuele persoon.

Sandy heeft veel ervaring als coach en trainer. Zij werkt sinds 2016 samen met Prachtvrouw Coaching. Hier is zij als taalcoach, empowerment coach en veerkrachttrainer op verschillende locaties te vinden. Zij werken samen een diverse projecten in Amsterdam Oost, West en Zuidoost.
Ook is zij sinds januari 2018 Team Coach bij 365 dagen Succesvol, was zij 2 voorgaande jaren deelnemer van ditzelfde programma en werkt zij vaak ook volgens deze methodiek aangevuld met haar eigen methodieken. Sandy werkt met meisjes en vrouwen, variërend qua leeftijd van 10 tot 99 jaar.

Kleine groepen (10-15 personen) kunnen bij Sandy ook veerkrachttraining volgen. Deze zijn gebaseerd op de methodiek van Bounce. Deze trainingen kunnen op locatie plaatsvinden of er kan een locatie worden aangeboden. Veerkrachttrainingen vragen een beschikbaarheid van 10 weken en zijn geschikt voor jongeren vanaf 10 jaar tot volwassenen in de leeftijd van 65 jaar.