Deze nieuwe behandelingen met medische radiogolven noemen we radiofrequency of RF. In vergelijking met medische lichtstralen (zoals ablatieve lasers of IPL) die aan het oppervlak van de huid werken, hebben radiofrequentiestralen een dieper bereik. De ontwikkeling van de RF betekent een doorbraak in de behandeling van huidverslapping en lifting. Voor zowel gezicht als lichaam.

Het anti-aging toestel van Panasonic waarmee in de salon wordt gewerkt, combineert twee hightech elementen voor een onmiddellijk liftingeffect op jouw huid. De combinatie van radiofrequenties en ultrasone golven stimuleren de productie van collageen en elastine. Jouw huid wordt zichtbaar jonger, stralender en strakker

Heb jij last van:

– Verslapte huid van het gezicht, hals en decolleté

– Littekens

– Rimpels en fijne lijntjes

– Kraaienpootjes bij de ogen

– Grove poriën

– Acné

– Hamsterwangetjes

– Verslapte kaaklijn of onderkin

– Kalkoenhals, slappe of dikke hals

– Cellulitis

– Verslapte huid op het lichaam

Hoe werkt het?

RF werkt op basis van radiofrequentie golven die de huid diep in de huidlagen van het weefsel verwarmt. Ultrasound geeft Ultra Soon trillingen. Deze trillingen gaan tot wel 300 miljoen keer per seconde. Hierdoor wordt extra collageen aangemaakt die de huid verstrakt en verstevigd. Lijntjes verdwijnen en rimpels verminderen. Ook wordt het oude, niet-elastische collageen uiteindelijk helemaal vervangen door een nieuw en veerkrachtig collageen netwerk.

Zelf wanneer de behandelingen gestopt zijn, gaat het vernieuwingsproces nog 3-6 maanden door (in sommige gevallen zelfs tot 12 maanden), omdat de sterk verhoogde collageen aanmaak nog een hele tijd doorgaat.

De voordelen van de Advanced RF Therapy Facial:

– Strakkere huid

– Snel resultaat

– Verbetert de elasticiteit

– Minder rimpels

– Stevige huid en strakke contouren

– Verkleining poriën

Wat kan ik verwachten?

Een RF behandeling is geschikt voor elk huidtype en is extreem veilig. Meteen na de eerste behandeling wordt het herstelproces in gang gezet en ziet men al resultaat. Echter voor het beste resultaat adviseren wij een wekelijkse of 2-wekelijkse kuurbehandeling van 6-8 weken achterelkaar, met aansluitend onderhoudsbehandelingen elke 6 tot 8 weken.
Het resultaat is blijvend. Echter doordat de huid zelf in een verouderingsproces zit, is het raadzaam om regelmatig een onderhoudsbehandeling te doen, zodat extra collageenaanmaak gestimuleerd blijft worden.

Wanneer bereik ik het beste resultaat?

Het beste resultaat is voor een ieder persoonlijk, aangezien elk huidtype anders is. Leeftijd, leefstijl en huidverzorging zijn belangrijke factoren. Wanneer de huid jonger is, zal het resultaat ook het beste zijn. Dit omdat deze huid hogere concentraties collageen en elastine van zichzelf bevat. Verder is leefstijl van invloed. Denk hierbij aan gezonde voeding en aanvulling middels supplementen. Ook de mate van stress heeft invloed op het resultaat van de behandelingen.
En als laatste, en zeker niet de minste, is de mate van huidverzorging ook bepalend voor het resultaat.

Thuisverzorging

Naast de goede huidverzorgingsproducten die je zult willen gebruiken om het resultaat te ondersteunen, is het ook mogelijk om thuis zelf de RF behandeling te doen. Het thuis-apparaat is handzaam en kun je dagelijks gebruiken. In slechts 8 minuten per dag ondersteunt het de behandelingen en zorgt het voor een nóg sneller en mooier resultaat. Wanneer je het apparaat aanschaft zonder de behandeling, kost deze € 500,-. Echter, wanneer je deze aanschaft bij een kuurbehandeling van 4-6 behandelingen kost dit apparaat € 350,- en wanneer je hem wilt hebben bij de kuur van 6-10 behandelingen kost hij nog maar € 250,-.

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling zul je middels een intake gesprek inzicht krijgen in welk huidtype je hebt. Er zullen foto’s gemaakt worden van het te behandelen gebied om de voortgang van de behandeling te volgen. Uiteraard worden al jouw wensen besproken.
Dan wordt de huid gereinigd en krijgt deze een fruitzuurpeeling, om de dode huidcellen en het overtollige vuil van de huid te verwijderen. Vervolgens wordt jouw huid in verschillende zones met de RF Applicator behandeld. De Applicator wordt over de huid heen bewogen, waarbij je een sterke en comfortabele warmte voelt. Na de behandeling is de huid nog iets roze, wat na enkele uren wegtrekt. Er is geen downtime (blijvende gevoeligheid, roodheid, schilferingen of korstjes) na deze behandeling.
We werken samen om het beste resultaat voor jouw huid te verkrijgen. Bij een kuur is het belangrijk de huid tussentijds goed te verzorgen met huidverzorging die aansluit bij de behandeling. Dus na de behandeling ontvang je een advies voor thuis-gebruik van de beste producten, zodat het resultaat ondersteund wordt en langdurig zichtbaar blijft.

Wanneer mag ik geen Advanced RF Therapy Facial?

– Zwangerschap

– Pacemaker

– Botox -> 3 maanden na het zetten kun je de behandeling wel doen.

– Fillers -> 3 maanden na het zetten kun je de behandeling wel doen.

– Electrische medische apparaten

– Metalen implantaten

Intake gesprek

Tijdens een intake gesprek bespreken wij altijd alles, dit om te zorgen dat de kwaliteit en het resultaat voor jouw het beste zal zijn. Het kan dus zijn dat je om bepaalde redenen wordt afgewezen om de behandeling te ondergaan. Want zaken als stress, roken en medicijngebruik zorgen voor een aanzienlijk minder resultaat. Ben je nog geen klant bij Experience Your Wellness? Boek dan een Intake Gesprek.

Los: 1 behandeling
€ 116,50
Bezoek

Duur: 60 minuten

- Dubbele reiniging

- Exfoliatie

- Onzuiverheden verwijderen

- Fruitzuur Peeling

- Masker

- Advanced RF Therapy gehele gelaat

- Verzorgingsproduct aanbrengen

----------------------------------

Boek extra: Lifting Intens masker € 25,-

Kuur: 4 - 6 behandelingen
€ 106,-
Bezoek

Duur: 60 minuten

- Dubbele reiniging

- Exfoliatie

- Onzuiverheden verwijderen

- Fruitzuur Peeling

- Masker

- Advanced RF Therapy gehele gelaat

- Verzorgingsproduct aanbrengen

----------------------------------

Afhankelijk van doel en conditie van de huid: 4x elke 2 weken, daarna 2x elke 4 weken.

Kuur: 6 - 10 behandelingen
€ 99,-
Bezoek

Duur: 60 minuten

- Dubbele reiniging

- Exfoliatie

- Onzuiverheden verwijderen

- Fruitzuur Peeling

- Masker

- Advanced RF Therapy gehele gelaat

- Verzorgingsproduct aanbrengen

----------------------------------

Afhankelijk van doel en conditie van de huid: 6-8x elke 2 weken, daarna 2-4x elke 4 weken.

Deelbehandelingen Radio Frequency

Het is ook mogelijk om deelbehandelingen te ondergaan, dus bijvoorbeeld het behandelen van één zone. Je kunt hier kiezen uit: decolleté, hals, (onder)kin en kaaklijn, wangen, oogcontour of voorhoofd.

Deze deelbehandelingen kun je ook toevoegen aan je huidverbeterende gezichtsbehandeling. Hiervoor selecteer je ‘Add-on’ bij de deelbehandeling van jouw keuze wanneer je jouw behandeling boekt.

Prijsoverzicht Deelbehandelingen Radio Frequency (RF) Therapy

Zones Prijs Prijs 'Add-on'
1 zone € 58,50 € 26,50
2 zones € 67,50 € 42,50
Gezicht € 116,50 € 106
Gezicht en Decolleté € 143 € 132,50

Afspraak maken

Je bent van harte welkom voor een Advanced RF Facial of deelbehandeling bij Experience Your Wellness. Lukt het je niet om te komen, om welke reden dan ook, laat het ons uiterlijk 24 uur van te voren weten en we verschuiven of cancellen jouw afspraak kosteloos. Laat je ons niets horen, dan zijn we genoodzaakt om het volledige bedrag in rekening te brengen aan je, omdat we de tijd die we voor jou gereserveerd hebben niet aan iemand anders kunnen geven.