Abrikozen gezichtspakking

 

 

Ik ben al jaren fan van abrikozenpit olie. Om verschillende redenen is het mijn favoriete product, thuis en tijdens behandelingen. Dé absolute hit tijdens de behandelingen is de abrikozen gezichtspakking. Nadat de huid gereinigd is met essentiële oliën en de dode huidcellen zijn verwijderd met een lichte peeling of lysing (scrub) is de huid klaar om intensief gevoed te worden.

Abrikozenpit pakkingWil je kennismaken met olie uit de pit van de abrikoos? In deze pit zit een zachte kern, die, wanneer deze wordt geperst, een essentiële olie afgeeft om de huid (en het lichaam) te voeden en te genezen; de abrikozenpit olie. Tijdens de behandeling wordt het gezicht voorzien van een riante hoeveelheid olie, waarna deze wordt afgedekt met een folie en een warme handdoek. Deze warme handdoek zorgt ervoor dat de poriën van de huid sneller open gaan staan, waardoor de olie langer en beter in de huid wordt opgenomen. Resultaat na de behandeling; fijne lijntjes zijn zichtbaar verminderd, de huid is babyzacht en gevoed.

Deze olie trekt snel in de huid en verstevigt het huidweefsel en activeert de celstofwisseling. Als  deze olie een lange tijd gebruikt wordt, zullen lijntjes en plooitjes rondom uw ogen gladder worden. Abrikozenpit olie bevat vele vitamine en mineralen.

De abrikozenpit pakking is geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige. Het herstelt en heelt, voedt en verzorgt. Is geschikt te gebruiken bij eczeem, psoriasis en acne.

 

Maak een afspraak voor jouw Abrikozen gezichtspakking: 06 37 37 36 70