Sandy Elsaify

Natuurlijke Huidverbetering

Sinds ik geïnteresseerd raakte in huidverbetering, werd voor mij heel snel duidelijk dat ik mij wilde specialiseren in Natuurlijke Huidverbetering. Geen chemische toevoegingen in de producten die ik gebruik, met een focus op het zelfherstellend vermogen van de huid om zichzelf te laten stralen. Activatie middels massages, gebruik van apparatuur en gebruik van peelings en maskers zorgen ervoor dat je huid leert om sneller te herstellen. En de huid herstelt nóg sneller, wanneer je minder stress hebt, dus elke gezichtsbehandeling zal een massage bevatten, waardoor het een echte Experience of Your Wellness wordt.

Of het nu gaat om gezichtsbehandelingen tegen acne, littekens, pigmentvlekken, huidveroudering, eczeem of andere huidproblemen; elke behandeling zal afgestemd worden op de behoefte van jouw huid en op jouw wensen op dat moment. Ook voor behandelingen voor het lichaam, tegen onder andere: stress, littekens, pigmentvlekken, (over-)beharing of (zeer) droge huid kun je terecht in de Beauty Praktijk.

Aangesloten bij ANBOS

ANBOS is de brancheorganisatie van schoonheidsspecialisten. Ik ben aangesloten met Experience Your Wellness bij ANBOS. Hierdoor ben ik aangesloten bij een geschillencommissie wat aan jou als gast van Experience Your Wellness de garantie geeft dat, mocht dat nodig zijn, geschillen juridisch juist worden opgelost.

 

Aangesloten bij SKIN register

Het SKIN register is hét kwaliteitsregister van schoonheidsspecialisten. Ik ben persoonlijk geregistreerd bij SKIN. Om geregistreerd te blijven bij SKIN moet ik jaarlijks accreditatiepunten behalen door middel van diverse bijscholing. Daarnaast werk ik volgens een vastgestelde kwaliteitsstandaard.