Welkom in 2017!

Zo aan het begin van dit nieuwe jaar, wens ik je alle goed een goede gezondheid, veel liefde, plezier in je werk, geld zoveel als je wilt en een succesvol jaar op elk gebied in je leven!

En wat als jouw jaar nu eens niet zo begint. Wat als jouw jaar eigenlijk het tegenovergestelde is van wat ik je hierboven wens? Zou je het anders willen? Verlang je naar lekker in je vel zitten, verlang je naar die ene liefde aan je zijde of wil je met jouw lief nóg meer liefde ervaren? Wil je weten waar jouw kracht ligt op werkgebied? Of wil je een andere baan, maar ja, welke dan?

Inner Beauty Coaching is dan wellicht een mooi hulpmiddel voor jou. Vanuit je buikkracht, je vrouw-zijn, jouw basis leren voelen in plaats van in je hoofd te blijven dolen, om vervolgens woorden aan die gevoelens te geven.
Voorafgaand aan de behandeling, kies jij jouw thema of je bepaald voor een aantal sessies een einddoel. En door middel van ontspannende massage of reinigende gezichtsbehandeling help ik je te ontspannen, in een dieper bewustzijn te komen. We gaan in gesprek voor, tijdens en na jouw massage of gezichtsbehandeling over jouw thema en ik geef je handvatten om tussen de coachsessies aan de slag te gaan. Denk je eens in, om de twee weken een ontspannende massage en om de twee weken een reinigende gezichtsbehandeling. Zo blijft je lichaam ontspannen, je gezicht mooi én er wordt gewerkt aan je innerlijke schoonheid!
Wil je meer weten over mijn werkwijze, de tarieven en wat het jou allemaal kan brengen? Klik dan hier

Tagged on: